Четвер, 23 грудня 2021 10:44

Volvo Trucks отримала найбільше в Європі замовлення на електровантажівки

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, транспортна компанія DFDS збільшила своє замовлення до 125 електричних вантажівок Volvo FM Electric

У жовтні 2021 року компанія DFDS оформила найбільший для Volvo Trucks європейський контракт, замовивши 100 повністю електричних вантажівок Volvo FM.

І вже сьогодні найбільша транспортно-логістична компанія збільшила попередню заявку, доповнивши її ще 25-ма одиницями електромобілів Volvo FM Electric, які повинні бути відвантажені в 4 кварталі 2022 року.

Нагадаємо, що вантажівка Volvo FM Electric має повну масу автопоїзда до 44 тонн і здатна долати до 500 км за робочий день, використовуючи швидку підзарядку під час зупинок, а повна зарядка може провадитися вночі на складі.

На даний час каталог пропозицій акумуляторних вантажівок Volvo Trucks включає моделі Volvo FH, Volvo FM, Volvo FMX, Volvo FE та Volvo FL для Європи, а також Volvo VNR для Північної Америки.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, серед зареєстрованих у Європі цього року електричних вантажівок від 16 тонн, Volvo Trucks має частку ринку понад 40%.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: