П'ятниця, 26 листопада 2021 12:45

Вантажівка IVECO T-Way перемогла у престижному конкурсі German Design Awards 2022

Німецька рада з дизайну визнала вантажівку IVECO T-Way переможцем престижного конкурсу German Design Awards.

Конкурс German Design Awards проходить з 1953 р. і є одним із найпрестижніших у галузі промислового дизайну.

Цього року журі, що складається з 37 експертів у галузі дизайну, у категорії «Автомобілі» пригнало найкращим IVECO T-Way.

Нагадаємо, IVECO T-Way прийшов на заміну моделі Trakker, і його називають найпотужнішим транспортним засобом для екстремальних умов бездоріжжя.

IVECO T-Way успадкував від своїх попередників надійність шасі з високоміцної сталі з рамою товщиною 10 мм і максимальним згинним моментом 177 кНм.

Передня вісь має максимальну вантажопідйомність до дев'яти тонн, в той час як маточина на задній осі є стандартною для максимальної міцності і продуктивності.

Нова надпотужна система задньої підвіски для парних осей оптимізує вагу автомобіля і покращує позашляхові характеристики за допомогою більшого дорожнього просвіту і кращого кута з'їзду

IVECO T-Way забезпечує всю потужність, необхідну для тяги і відбору потужності, завдяки 13-літровому двигуну Cursor 13, який розвиває потужність до 510 к.с. Для більш легких конфігурацій він також доступний з двигуном Cursor 9.

Двигуни поєднуються з перевіреною 12- і 16-ступінчастою автоматичною коробкою передач Hi-Tronix, яка тепер також має нові функції, спеціально призначені для пересування по бездоріжжю.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: