Неділя, 28 листопада 2021 12:46

Представили спеціалізований електротягач Volvo для перевезення квітів

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, нідерландська компанія Bernhard Transport замовила електричний тягач Volvo FH 4×2, який буде задіяний у 25-метровому автопоїзді LHV.

Основне призначення нової зчіпки – транспортування квітів.

Сімейний бізнес групи Bernhard включає чотири квіткові оранжереї та транспортну фірму. Минулого року квітникарі збудували геотермальну установку потужністю 25 МВт, яка використовує теплу воду для обігрівання теплиць.

Також в чотирьох філіях компанії встановлені сонячні батареї, потужністю 20 МВт. Таким чином, вирощування орхідей відбувається за рахунок відновлюваних джерел енергії. І логічним продовженням цього тренду стає придбання екологічно чистого транспорту.

Сідельний тягач Volvo FH Electric буде поставлений квітникарям у 2022 році. І до цього часу ними планується побудувати високовольтну зарядну станцію, яка отримуватиме «зелену» енергію від описаних вище джерел.

В результаті транспортування кольорів до кінцевого споживача буде для автоперевізника цілковито безкоштовним.

Електричний тягач Volvo FH 4×2 буде використовується компанією Bernhard Transport як автопоїзд LHV.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, 25-метровий автопоїзд перевозитиме квіти та рослини на різні розподільні центри у містах Алсмер, Венло, Наалдвейк та Ельді.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: