Субота, 31 липня 2021 11:03

Cummins оснастить водневими електродвигунами 2000 дизельних вантажівок

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Air Products, світовий лідер в постачаннях і транспортуванні водню, і Cummins, світовий лідер в галузі енергетики і водневих технологій, підписали меморандум про взаєморозуміння.

Cummins постачатиме водневі електродвигуни, які згодом інтегрують в важкі вантажівки окремих виробників з автопарку Air Products, оскільки постачальник водню хоче перевести весь свій глобальний парк з приблизно 2000 розподільних вантажівок в автомобілі на водневі паливні елементи з нульовим рівнем викидів.

Крім того, Cummins і Air Products будуть спільно працювати над підвищенням доступності поновлюваного водню, включаючи можливості водневої інфраструктури, що сприяють впровадженню водню для мобільності.

Перехід вантажного автопарку Air Products відбуватиметься планомірно після демонстраційно-пілотного етапу, який повинен початися в наступному році.

Водень є важливим технологічним варіантом для сталого транспорту, в тому числі для важких транспортних засобів. Водневі паливні елементи набирають обертів як технологія вибору в важких умовах експлуатації через робочих циклів, особливо в екстремальних кліматичних умовах.

Air Products була піонером в області водню впродовж десятиліть, оскільки її технології використовуються щорічно на більш ніж 1,5 мільйонах заправок в 20 країнах, а також більш ніж в 250 проектах.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Cummins має довгу історію передових технологій і інженерних можливостей, а також широкий портфель провідних на ринку водневих технологій, включаючи електролізер PEM і рішення для паливних елементів. На сьогоднішній день компанія розгорнула понад 2000 паливних елементів і 600 електролізерів по всьому світу.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: