П'ятниця, 30 липня 2021 13:59

JAC представив свій новий флагманський тягач

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, китайська компанія Jianghuai Automobile Co Ltd (JAC Motors) днями продемонструвала зображення своєї перспективної важкої вантажівки серії Q.

Постійна конкуренція на ринку важких вантажівок змушує автовиробників постійно вдосконалювати свою технологію і створювати все більш ефективні, інтелектуальні, енергозберігаючі, менш шкідливі для навколишнього середовища і комфортабельні транспортні засоби.

JAC Motors в даний час випускає досить популярну флагманську серію K7, а також збирає за американською ліцензією капотні тягачі діапазону V7.

Обидва вантажівки мають хорошу репутацію в китайській транспортної галузі, і користуються хорошим попитом. Але автовиробник дивиться на перспективу, вбачаючи її в образі майбутньої моделі Q7.

JAC Q7 отримає більш модну і стильну кабіну зі зручним інтер'єром. Робиться це для задоволення візуальних потреб нового покоління водіїв. В оснащенні новинки, ясна річ, будуть найефективніші і інноваційні вузли.

Серед них присутні двигуни Cummins х13/z14, агрегатовані з автоматизованими коробками передач.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, хоча можливий і варіант силової лінії: двигун Yuchai + механічна коробка передач Fast. До цього, зрозуміло, буде додаватися значний набір електронних систем і помічників.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: