Вівторок, 27 липня 2021 15:28

Volkswagen представив позашляхову версію Amarok

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, нова версія W580X заточена для швидкої їзди по бездоріжжю, тому основні доопрацювання торкнулися шасі та двигуна.

Збільшено дорожній просвіт, встановлені двотрубні амортизатори MTV, додатковий захист знизу і великі позашляхові шини. За доплату запропонований шноркель.

Також стандартний набір включає нову решітку радіатора, додатковий діодний прожектор в бампері, захист порогів, чорний декор і декали на кузові. В салоні - нова велюрова оббивка сидінь і металеві накладки.

Версії W580 і W580X отримають найпотужніший для Амарока турбодизель V6 3.0 з віддачею 258 л.с. і 580 Нм. Трансмісія - восьмиступінчастий «автомат» і постійний повний привід.

Пікапу Volkswagen Amarok W580X ще належить пройти серію фінальних випробувань, адже ця версія буде офіційно включена в модельний ряд компанії Volkswagen. Тому старт продажів призначений тільки на квітень 2022 року.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, життєвий цикл версії W580X виявиться зовсім коротким, адже у 2022-му також буде представлений Amarok другого покоління, який стане найближчим родичем моделі Ford Ranger.

 




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: