Вівторок, 27 липня 2021 14:29

Представили новий тягач IVECO під 70-тонний автопоїзд

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, австралійська філія компанії IVECO представила свій новий важкий сідельний тягач, призначений для роботи з багатоланковими автопоїздами з повною масою до 70 тонн.

Новинка отримала назву IVECO Highway B-Double. Варто додати, що IVECO Stralis ще продається на ринках окремих країн. Якщо в Європі вже давно відбувся дебют моделі S-Way, але на окремих ринках, наприклад, в Австралії і в Південній Америці, досі можна придбати новий Stralis.

У 2018 році компанія IVECO припинила випускати капотну вантажівку PowerStar. І, зокрема, в Австралії її замінила нова модель Highway B-Double 6×4 AS.

У вантажівці ми можемо бачити популярну кабіну від Stralis (доступна як в варіанті з низьким, так і з високим дахом) і повну адаптацію до дуже важкої транспортної роботи.

Автомобіль буде оснащуватися тільки одним 13-літровим, 550-сильним двигуном, що розвиває максимальний крутний момент 2500 Нм. Екологічні вимоги Євро-6 забезпечить фірмова запатентована система нейтралізації IVECO Hi-eSCR.

Кожен екземпляр підготовлений до роботи в складі 70-тонного автопоїзда з двома напівпричепами. Для цього шасі вантажівки було посилено і доповнено компонентами від моделей X-Way і Acco (варіант, що випускається тільки в Австралії).

Двигун агрегатирований з автоматизованою 16-ступінчастою коробкою передач Hi-Tronix. У списку інших вузлів варто відзначити двовісний привідний візок від американського бренду Meritor, пневмопідвіску, кенгурятник, збільшений за розмірами спойлер, відносно великі паливні баки з сумарним об'ємом 1010 літрів (630 л з боку водія і 380 л з боку пасажира), а також 80 літровий бак для рідини AdBlue.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, стандартний набір систем безпеки включає електронну гальмівну систему (EBS), систему допомоги при гальмуванні (BAS), електронну систему стабілізації (ESP) і адаптивний круїз-контроль.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: