Середа, 14 липня 2021 09:46

Українські дорожники отримали нову техніку на базі IVECO

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, це нові вітчизняні автопаливозаправники, місткістю 4 кубометри, на шасі IVECO Daily

Офіційний дилер IVECO, компанія АМАКО, передала дорожньо-будівельній компанії «Автомагістраль-Південь» (одному з основних будівельників українських доріг за програмою «Велике будівництво») два автопаливозаправники «APZ 4.0» на шасі IVECO Daily.

Таким чином, дорожньо-будівельна компанія збільшила свій автопарк автомобілів IVECO Daily c фірмовими паливозаправниками від Заводу спецтехніки «Техкомплект» до 11 одиниць.

Нові паливозаправники з вбудованими модулями роздачі і обліку палива вперше в Україні виконані на базі IVECO Daily 2019 модельного року, а саме - на двовісних моноприводних шасі IVECO Daily 70C16 з колісною базою 3750 мм і 3-місцевою кабіною.

Вони оснащені 3-літровими двигунами потужністю 160 к.с. і 380 Нм крутного моменту, які відповідають стандарту Євро-6.

Ці автомобілі мають чудову комплектацію, до якої входить блокування заднього диференціала, посилена задня підвіска з підресорником, комфортне сидіння водія типу «PILOT» з підлокітником, круїз-контроль, протитуманні фари з функцією освітлення при поворотах, кондиціонер та інші, корисні для оператора опції.

Виготовлення та монтаж на шасі фірмових ємностей для транспортування світлих нафтопродуктів виконані на Заводі Спецтехники «Техкомплект» в Полтавській області.

Автотопливозаправники від Заводу спецтехніки «Техкомплект» оснащені 4-кубовою цистерною, розділеною на дві секції. Кожна секція має донні клапани, дихальні клапани і перепускний клапан між секціями.

Автоцистерна традиційно обладнана заправним пістолетом з відсікачем; фільтром, змонтованим перед вбудованим електронним лічильником видачі палива, враховуючи легкозаймистість перевезених світлих нафтопродуктів. Також автотопливозаправники Заводу спецтехніки «Техкомплект» укомплектовані всім необхідним комплектом «ADR»

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, для зручності обслуговування ємності надбудова укомплектована стаціонарними сходами, підйомними поручнями і трапом у верхній частині цистерни.

 

 

 




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: