Вівторок, 13 липня 2021 11:10

Аграрії продовжують оновлювати автопарки зерновозами

Влітку для аграріїв саме час оновити автопарк зерновозами. Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, цього разу новими тягачами MAN TGA з причепами зерновозами Schmitz Cargobull оновив свій парк ГК «Прометей».

Як повідомили в компанії, вибір на користь MAN TGX не випадковий: тягач може транспортувати різні вантажі на будь-які відстані аж до найбільш протяжних маршрутів. Разом з тим, в моделі TGX закладена повна сумісність із сучасними напівпричепами – передає SpecMachinery.com.ua.

Зчіпка тягача MAN TGX з причепами зерновозами Schmitz Cargobull, вантажопідйомністю до 29 т., Забезпечує виняткову надійність трансферу вантажу з кожного маршруту, впевнені фахівці агрокомпанії.

Як розповіли аграрії, вони вимушені розширювати свій автопарк у зв’язку з недосконалістю українського ринку логістичних послуг (аутсорсинг з логістики часто тягне за собою втрати за такими складовими процесу, як контроль, безпека, відповідальність і т.д.) та традиційними проблемами «Укрзалізниці»;

Крім того грають свою роль такі чинники як необхідність підвищення рівня контролю за збереженням вантажу, нормативами завантаження на або відвантаження з елеватора і перевалки в порти, зниження логістичної складової в ціні зерноекспорту.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: