Четвер, 15 липня 2021 11:31

Представили унікальний 7-місний автодім для міжконтинентальних подорожей

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, базою для величезного автономного будинку на колесах стала повнопривідна вантажівка IVECO Eurocargo

Власник цього кемпера провів в ньому чотири місяці разом з сім'єю, подорожуючи під час карантину у 2020 році. Це, ймовірно, найбільш досконалий автодім у світі.

В його основі лежить вантажівка IVECO Eurocargo з рядним шестициліндровим 6-літровим дизельним двигуном і приводом на всі колеса через 6-ступінчасту механічну коробку передач, а також роздавальну коробку з знижувальними передачами.

Тому машина може пересуватися за будь-яких складних умов.

Автомобіль обладнаний компактним зовнішнім літнім душем, величезним 500-літровим баком для палива і спеціальною електричної платформою для завантаження мотоцикла.

Всередині так багато місця, що помістилася навіть повнорозмірна пральна машина, а також раковина з холодною і гарячою водою, дві індукційні плити і духовка. Також є двоспальне ліжко і ще одне ліжко для двох.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, цей кемпер офіційно схвалений в Південній Африці для проживання в ньому до семи чоловік.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: