Вівторок, 20 квітня 2021 11:19

Peterbilt представила абсолютно нові моделі вантажівок

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, американська компанія Peterbilt Motors представила нові моделі 535 і 536, а також моделі 537 і 548 середньої вантажопідйомності.

Поряд з новими моделями вантажівок компанія Peterbilt представила абсолютно нову автоматичну коробку передач PACCAR TX-8 і оновлені двигуни PACCAR PX.

Вантажівки оснащені алюмінієвої кабіною автоматичної збірки, шириною 2,1 м, висотою підлоги 40,5 дюйма і висотою даху 74 дюйма. Кабіна на 8 дюймів ширша, аніж в машинах попереднього покоління, і в ній з комфортом можуть розміститися троє дорослих.

Опції, доступні для моделей 535 і 536, включають дві довжини капота, дві висоти даху, композитні та сталеві бампери, а також кілька варіантів паливних баків і баків DEF.

Інформація для водія надходить через нову приладову панель з аналоговим спідометром і тахометром, а також 7-дюймовим цифровим дисплеєм з високою роздільною здатністю, найбільшим в галузі для цього сегмента.

7-дюймовий дисплей миттєво відображає ключову інформацію завдяки унікальному розташуванню карти меню. Водії можуть перемикатися між попередньо завантаженими картками меню і налаштовувати свої переваги за допомогою нового багатофункціонального рульового колеса і ручки навігації по дисплею.

Цифровий дисплей повністю інтегрований з системою ADAS на вантажівці (запобігання зіткнень, попередження про виїзд з смуги руху), а також з системою TPMS. Інші функції включають перевірку системи і дані поїздки.

Універсальність нових моделей 537 і 548 заснована на абсолютно новому розширеному шасі і надійній мультиплексній електричній архітектурі.

Універсальність доповнюється двома варіантами капота: професійним капотом Metton® з трьох частин зі стаціонарними гратами і аеродинамічним капотом SMC, що складається з трьох частин, для максимальної видимості.

Обидва варіанти капота можуть використовувати різні професійні бампери і бампери FEPTO для різних областей застосування.

Нова 8-ступінчаста автоматична коробка передач PACCAR TX-8 оснащена новітніми технологіями. Вона відстежує зміни ухилу дороги, прискорення автомобіля, необхідного крутного моменту, ваги і навантаження на двигун, щоб підтримувати вантажівку на найбільш економічній передачі.

Кращі в галузі характеристики перемикання передач забезпечують перемикання, аналогічне автомобільному, з підвищеною економією палива до 5%.

Система Auto Park Lock автоматично вмикає паркувальне блокування, якщо водій про це забув. Подвійний крутильний демпфер забезпечує раннє блокування 1-й передачі для більш плавного перемикання і швидшого прискорення.

Нарешті, блок Mechatronik і блок управління трансмісією (TCU) об'єднані в один блок всередині масляного піддону для спрощення обслуговування.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, нове сімейство середньотоннажних вантажівок Peterbilt оснащено модернізованою лінійкою двигунів PACCAR PX, в яких збільшені інтервали між замінами масла і паливного фільтра та поліпшена економія палива. Оновлений PX-9 також має більш високий номінальний крутний момент в версіях потужністю 260, 350 і 360 кінських сил, а також більш низьку швидкість падіння крутного моменту.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: