Вівторок, 20 квітня 2021 09:25

IVECO представить повністю автономний S-WAY

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанії IVECO і Plus підписали меморандум про взаєморозуміння в області розробки автономного вантажного транспорту.

За умовами меморандуму, IVECO і Plus представлять великовантажний IVECO S-WAY з повнофункціональною системою автономного водіння PlusDrive.

В рамках співпраці компанії також порушено питання використання двигуна IVECO на зрідженому природному газі для розроблених автономних вантажівок. На даний час вантажівки, що працюють на біометані, - єдина доступна альтернатива дизельному паливу, що дозволяє досягти вуглецевої нейтральності в сфері перевезень.

Співпраця двох компаній передбачає об'єднання досвіду IVECO в розробці, виробництві і продажу великовантажного транспорту з технологіями автономного водіння PlusDrive. Це що допоможе оперативно вивести безпечну, економічну і безпілотну вантажівку на європейський та інші ринки.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, IVECO вже працює над вдосконаленими системами допомоги водієві при підтримці компаній-партнерів. Співпраця з Plus прискорить розробку технологій автоматизації комерційних автомобілів великої вантажопідйомності.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: