Середа, 07 квітня 2021 09:33

Офіційно представили новий Renault T «Evolution»

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія Renault Trucks провела віртуальну демонстрацію своїх модернізованих вантажівок діапазону T

Вперше в історії транспортної індустрії, новий комерційний автомобіль дебютував у вигляді комп'ютерної гри Euro Truck Simulator 2. Тепер можемо побачити, як змінилися деякі деталі в інтер'єрі, як змінився передній бампер кабіни, які з'явилися нові варіанти оббивки, а також як зараз виглядає список вузлів приводу.

Зовні нової вантажівки можна помітити змінену форму фар, виконаних за світлодіодною технологією. Важко поки що зробити висновок про їх ефективність, перебуваючи у віртуальному середовищі, але оскільки це базується на світлодіодах, то все повинно бути якнайкраще.

Переходячи в інтер'єр кабіни, відразу відзначаємо нову колірну гамму оббивки. Ще одна внутрішня новинка - це підсклянник, що висувається з середньої частини робочого столу.

Незадовго до запуску новинки компанія Renault Trucks пообіцяла всім нову рульову колонку з великою кількістю регулювань. І Euro Truck Simulator 2 показав усім ці нові можливості.

Розташування спальної зони залишилося таким самим, як і раніше. Тільки Renault розташував в кабіні нові матраци з назвою «Sérénité», що в перекладі із французької мови означає спокій і гармонію.

Двигуни лишилися такими самими: 11-літровий мотор з потужністю до 460 к. с. і 13-літровий, що видає 520 «коней». Але в Renault Trucks запевняють, що тут нові версії моторів, і вони будуть спалювати на 3% палива менше.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, можливо, це досягається завдяки покращеній аеродинаміці, нового ПО, а також використання шин з низьким опором коченню. Але найближчим часом повинен з'явитися офіційний прес-реліз про нову модель, і у всіх з'явиться можливість дізнатися більше подробиць.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: