Вівторок, 06 квітня 2021 12:27

Представили тягач IVECO S-Way з унікальним тюнінгом

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, в Італії презентували просто неймовірну вантажівку «Supreme 570» із незвичайним зовнішнім виглядом

Але це насправді звичайний серійний сідельний тягач IVECO S-Way з назвою «the Supreme 570». Вантажівка належить італійській транспортної компанії Acconcia & T. Автомобіль використовується разом з напівпричепом-самоскидом в щоденних перевезеннях різних сипучих матеріалів.

Для S-Way був замовлений найпотужніший двигун з асортименту IVECO. Мотор розвиває 570 л. с., і агрегатується з автоматизованою коробкою передач ZF. Також тягач отримав цілий набір різних декоративних елементів, зроблених із полірованої хромованої сталі.

У цьому списку прикрас є верхня накладка фронтальної панелі з написом Extreme Project by Acconcia Motor Sport. Внизу до бампера додали незвичайний трубопровід з перфорованою сталевою накладкою. Подібні декоративні трубопроводи помічаємо біля сходів, на бічних відбивачах, а також на даху кабіни.

Своєю чергою, колісні арки отримали вишукану обробку. Були інстальовані блискучі решітки радіатора.

Крім цього, на даху з'явилися світлодіодні ліхтарі дальнього світла. Додаткові світлодіодні лампи закріплені на спойлерах, вони створюють ефектний образ автомобіля в темний час доби. І на завершення списку, варто сказати про майстерно модифіковані диски коліс.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, однак на цьому італійські переробки IVECO не закінчилося. Компанія також підготувала цікаве обклеювання кабіни, яка багато в чому нагадує спорткари або гоночні мотоцикли.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: