Субота, 03 квітня 2021 10:57

Volvo розпочала роботу над вантажівками із автопілотуванням

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Volvo Autonomous Solutions оголосила про стратегічне партнерство з американською компанією Aurora і початок спільної роботи над автоматизованими магістральними автомобілями.

Угода, підписана між Volvo Autonomous Solutions і Aurora, є довгостроковим партнерством. Спочатку компанії зосередяться над розробкою програми hub-to-hub для клієнтів в Північній Америці.

Дана технологія забезпечить автоматизацію всіх процесів в галузі управління вантажних автомобілів. Вона повинна забезпечити високу ефективність у всіх аспектах транспортного бізнесу: продуктивності, безпеки, стабільності та енергоефективності.

Як було заявлено, партнерство двох компаній буде зосереджено на інтеграції технології автономного водіння Aurora Driver в магістральні вантажівки Volvo і розробці рішень Transport as a Service.

Автопілотні технології Aurora Driver базуюються на основі лідарів, різних датчиків, а також потужного програмного і апаратного забезпечення. З їх допомогою відбувається детальне сканування навколишнього простору і аналіз всіх об'єктів навколо автомобіля.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, програмне забезпечення Aurora autonomy поєднує в собі функції машинного навчання з передовими технологіями для безпечного і ефективного водіння. Технологія локалізації, розроблена компанією, може визначати місце розташування транспортного засобу з точністю до 10 см і до 0,1 градуса.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: