Понеділок, 01 березня 2021 09:19

MAN презентує флагманський тягач Lion S

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, після прем'єри оновленої лінійки вантажівок MAN, компанія MAN Truck & Bus презентує флагманський тягач MAN TGX Individual Lion S.

Над ефектним дизайном новинки попрацювала уся команда MAN Individual.

Зовні нову вантажівку відрізняють такі стильні елементи, як: накладки під карбон для дзеркал та бампера, червоні смужки на хромованих решітках радіатору та хромована опціональна дуга зі світлодіодними фарами на даху.

Лаконічний та сучасний дизайн застосовано і всередині новинки. Сидіння з алькантри прикрашені ромбовидною стрічкою, а на підголівнику розташувався фірмовий лев MAN. Також передбачені червоні стрічки на чорному кермі та червоні паски безпеки.

До комфорту у вигляді сидіння преміум-класу та широкого діапазону регулювання кермом, також додана 12,3-дюймова панель приборів. Передбачено і численні допоміжні функції, як адаптивний круїз-контроль Stop & Go, MAN ComfortSteering, Lane Return Assist LRA, допомога при зміні смуги руху і повороті та асистент дальнього світла.

В якості додаткової опції замість другого спального ліжка можливе встановлення речового відсіку з об'ємом 1400 л та міні-кухні з мікрохвильовкою та кавоваркою.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, потужність різних модифікацій вантажівки перебуває в межах від 510 до 640 к.с.

 




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: