Вівторок, 29 грудня 2020 09:19

Вітчизняний виробник підготував партію самоскидів для дорожників

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, спеціалісти заводу комунальної та дорожньої техніки «Спецбудмаш» здійснили переобладнання перших чотирьох самоскидів MAN для групи компанії «Автострада».

В кузові автомобіля змонтовано автономне солерозкидувальне обладнання з об'ємом бункеру - 9 м3 та баками для соляного розчину об'ємом 2700 л.

Завдяки бортовому комп'ютеру процес роботи є повністю автоматизованим, що дозволяє, не виходячи з кабіни водія, проводити корегування заданих параметрів роботи.

Також самоскиди обладнані гідравлічними відвалами, які призначені для очищення дорожнього полотна від свіжого снігу та можуть використовуватися в міських умовах та за їх межами.

До складу обладнання входять: плита опорна; рама; гумовий леміш; гідроциліндр підйому/опускання відвалу; два гідроциліндра повороту відвалу.

Як передає SpecMachinery.com.ua, за допомогою універсальної монтажної плити, яка встановлена на передньому бампері автомобіля, відвал легко монтується. Управління поворотом відвала вправо-вліво та підйом-опускання здійснюється з кабіни водія.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: