Середа, 11 березня 2020 12:43

Scania в Україні проведе змагання серед водіїв вантажівок

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, змагання покликані підвищити професійний рівень водіїв вантажних автомобілів та продуктивність перевезень.

Scania в Україні проведе змагання водіїв без відриву від їхньої щоденної роботи за допомогою GPS-системи Scania Fleet Management System (FMS), яка встановлена на борту вантажних автомобілів Scania. Мета змагань – підвищити професійний рівень водіїв вантажних автомобілів, спонукати їх до економічного та безпечного стилю керування, що допоможе компанії підвищити продуктивність перевезень та зменшити експлуатаційні витрати.

До участі у змаганнях запросили компанії, які займаються магістральними перевезеннями на далекі відстані та у яких активна підписка на пакет «Контроль» системи Scania FMS.

«Перед початком змагань ми провели аналіз транспортних компаній, клієнтів Scania, у сегменті магістральних перевезень у період з 1 листопада 2019 по 1 лютого 2020 та визначили ті автомобілі, які, на наш погляд, мають найбільший потенціал для покращення показників зі споживання палива, - коментує Андрій Курило, комерційний директор ТОВ "Сканія Україна". – Після цього ми разом з власниками компаній узгодили імена учасників та графік проведення курсу навчання з економічного керування для цих водіїв. Адже керівники в першу чергу зацікавлені в тому, щоб зменшувати операційні витрати автопарку. Економічне керування транспортним засобом також означає зменшення викидів СО2».

Аналіз продуктивності водія заснований на нашій унікальній PEM-моделі, яка дозволяє порівнювати водіїв в одному виді перевезень на основі стилю та поведінки водіння, що є частиною функціоналу пакету підписки «Контроль» системи управління автопарком Scania FMS. Оцінка водія дає уявлення про те, як ефективно він виконує свою безпосередню роботу. Система аналізує різні аспекти водіння та надає відповідні дані у вигляді оцінки.

Це дозволяє водієві зосереджуватися на вдосконаленні звичок у своєму стилі водіння. Усі водії можуть отримати доступ до своїх даних та оцінок у додатку Scania Fleet. Єдине, що їм потрібно – це смартфон.

Водії оцінюються по шкалі від А до Е та отримують поради щодо покращення своїх результатів. Наприклад, якщо водій починає з класу Е і підвищує його оцінку до А, він зменшить витрату палива приблизно на 15%.

Етапи змагань:

1. З 15 лютого по 10 березня 2020 наші інструктори з підготовки водіїв провели курс з економічного керування Scania для визначених учасників змагань.

2. В кінці кожного місяця у період з березня по червень 2020 ТОВ «Сканія Україна» проводить аналіз показників кожного учасника на основі даних пакету «Контроль» та оголошує проміжні результати системи оцінки водія на основі PEM-моделі.

3. 15 червня 2020 ми визначаємо трьох найкращих учасників та запрошуємо на фінальне випробування, щоб визначити, хто із них посяде 1, 2 та 3 місце відповідно та вручимо цінні подарунки.

Компанії, які підтвердили участь у змаганнях:

1. Внештранс

2. Євротрейд

3. Моравтотранспорт

4. Агромат

5. БВА

6. Транс-Логістик

7. Гюалос

8. Магістраль-Транс




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: