Четвер, 27 лютого 2020 10:27

Комунальники придбали надпотужний сміттєвоз Scania, щоб виконати бажання водія

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, датська компанія придбала 4-вісний автомобіль потужністю 520 к.с.

Датська компанія Henry Andersen & Søn A/S має схильність купувати дуже потужні вантажні автомобілі. І не було б у цьому нічого дивного, якби не те, що вона займається перевезенням сміття і міських відходів.

Два роки тому вони купили Volvo FM 500 для комунальних потреб. А цього разу замовили 4-вісний сміттєвоз Scania R520 8х2, обладнаний 16-літровим 8-циліндровим V-подібним 520-сильним турбодизелем. Чому, власне, V8? Виявилося, власник компанії прекрасно усвідомлює, що 4-вісному сміттєвозу не потрібен такий потужний мотор. Але водіям дуже вже хотілося покерувати автомобілем з найпотужнішим двигуном. Щоб догодити бажанням шоферів, перевізник вирішив здійснити їх мрію, заодно порадувати розкішним салоном.

Отже, тепер в Данії працює багатовісний сміттєвоз зі шкіряною оббивкою салону, 7-дюймовим мультимедійним екраном з камерами дистанційного спостереження, світлодіодним освітленням всередині кабіни, 520-сильним двигуном Scania V8, агрегатований з роботизованою КП Opticruise. Пояснення щедрості криються в тому, що власник компанії сам багато років працював водієм сміттєвоза, коли фірмою керував його батько Генрі.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: