Понеділок, 30 грудня 2019 14:58

DAF почали бачити «сліпі» зони

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, новинка допоможе безпечніше пересуватись в місті та розпізнавати перешкоди в «сліпих» зонах.

Для підвищення безпеки учасників дорожнього руху під час здійснення розвізних операцій в населених пунктах DAF Trucks впроваджує систему DAF City Turn Assist.

Система безпеки DAF City Turn Assist, яка відстежує «сліпі» зони, буде доступна для післяпродажного встановлення на тягачах DAF Euro 6 в комбінаціях 4x2 FT та 6x2 FTP, а також на електричній вантажівці CF Electric.

DAF City Turn Assist, що складається з радіолокаційного блоку, дисплея і електропроводки, своєчасно попереджає водіїв візуальними і звуковими сигналами, коли пішоходи, велосипедисти, мотоцикли і автомобілі знаходяться в сліпій зоні по правому борту.

Система моніторингу не тільки сигналізує про менші швидкості під час руху в місті, подає звукові при включенні правого «поворотника», але також при зміні смуги руху вантажівки або при її злитті з потоком виявляє інших учасників дорожнього руху в сусідній смузі.

У DAF City Turn Assist застосовується радіолокаційні датчики-блоки, які розпізнають об'єкти навіть в умовах поганої видимості. Радарний блок малої дальності, який розміщується в районі заднього правого колеса тягача, був розроблений з урахуванням невибагливості до дорожніх і погодних умов. Усі попередження виводяться на LED дисплей.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: