П'ятниця, 20 грудня 2019 12:40

Яким транспортом користується Святий Миколай. Фото

Для того, щоб розвозити подарунки – потрібен швидкий та місткий транспорт. І співробітники ДСНС продемонстрували дітям, на чому ж таки їздить Святий Миколай.

Виявляється, Святий Миколай – використовує для пересування зовсім не санчата, а справжню пожежну машину. Принаймні, саме на такому транспорті Святий Миколай завітав до дитячого реабілітаційного центру «Барвінок» у Дніпропетровській області.

Тут виховуються дітки від 3-х до 18 років. Наразі в закладі перебувають 32 дитинки різного віку, кожна має свою нелегку долю та дуже потребує уваги, тепла й любові від дорослих.

«Ця історія розпочалася дуже давно, коли Святий Миколай потоваришував з рятувальниками. Щороку, 19 грудня, він доручає представникам Служби порятунку витати дітей та навчати їх цінувати життя» – розповідають в ДСНС.

Для малечі візит вогнеборців став великим сюрпризом. Миколай-пожежний мав важливу місію: кожному передати солодкий подарунок. Окрім солодощів, фруктів та інших смаколиків дітям передали набори для творчості від небайдужих городян.

Медиа




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: