П'ятниця, 20 грудня 2019 11:02

На ринок України вийде широка лінійка вантажівок FAW

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, продажі автомобілів FAW стартували в Україні у вересні цього року з легкових моделей. А вже в кінці грудня - з'явиться середньотоннажна вантажівка FAW 1063 Tiger V, а на початок 2020-го - ще цілий ряд вантажівок.

Про це SpecMachinery.com.ua повідомили в прес-службі офіційного дилера.

FAW 1063 Tiger V - середньотоннажний універсальний автомобіль вантажопідйомністю 4,7 тонн. Завдяки оптимальній вантажопідйомності і витратам на експлуатацію, даний клас автомобілів найбільш затребуваний в комунальному господарстві, дистрибуції, будівництві та в агросекторі.

Автомобіль має запас вантажопідйомності, завдяки посиленій конструкції рами, високоміцним провідним осях і колесам діаметром 17,5 дюймів, що дозволяє нести на собі більший тоннаж.

Вантажівка комплектується дизельним двигуном Cummins об'ємом 3,8 л. потужністю 139 к.с., паливною системою високого тиску BOSCH і 6-ступінчастою трансмісією ZF.

Паливний бак на 130 л. зроблено з алюмінію, в ньому передбачені спеціальні захисні кріплення. Передбачено гідравлічний підйомник кабіни, а кріплення інноваційної чотирьохточкової системи забезпечує м'який рух навіть по поганих дорогах.

У базову комплектацію включені: бортовий комп'ютер, кондиціонер, електросклопідйомники, круїз-контроль, денні ходові вогні, 2 АКБ, 8-тонний домкрат, люк на даху і спойлер.

На шасі FAW Tiger V дилером заплановано виробництво широкої лінійки автомобілів з різними типами надбудови: фургони різного призначення, самоскиди, комунальна техніка, цистерни тощо.

Крім FAW Tiger V, на початок 2020 року заплановано вихід на ринок України ще кількох нових моделей вантажівок FAW:

  • FAW Tiger VR - легкий комерційний автомобіль вантажопідйомністю до 1,5 т.
  • FAW J6P 6х4 і FAW J6P 8х4 - дві модифікації великотоннажних самоскидів з відповідною колісною формулою (6х4 і 8х4), вантажопідйомністю 20 і 25 тонн відповідно.

Нагадаємо, як ми вже розповідали, на ринок України в 2020 р. виходять також і вантажівки Daewoo. В першу чергу в Україні будуть представлені лінійки Maximus та Novus – передає SpecMachinery.com.ua.

Самоскиди Daewoo Novus доступні у різних модифікаціях, як для роботи в умовах будівництва, так і поза дорожнього покриття, у кар’єрах. На самоскиди встановлено оригінальне спеціальне обладнання на заводі корейського виробника Daewoo Trucks, що значно покращує експлуатаційні характеристики й надійність транспортних засобів.

Автівки лінійки Daewoo Maximus доступні у різних модифікаціях і тоннажності (до 20 тонн). Моделі оснащуються оригінальним обладнанням, що дозволяє розширити функціональні можливості комунальної спецтехніки. А компанія-імпортер взмозі обладнати їх майже будь-якими надбудовами.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: