Середа, 06 березня 2019 16:39

На шасі MAN в Україні побудували позашляхові «будинки на колесах»

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, в Україні реалізовано проект створення партії житлових модулів на основі повнопривідного шасі МАN.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, в якості базового було обрано повнопривідне шасі МАN TGM-13.250. У рух автомобіль приводить дизельний двигун потужністю 250 к.с., в парі з яким встановлена 9-ступінчаста механічна трансмісія.

Повна маса автомобіля складає 11500 кг.

Житловий модуль ТК-ТGM-13.250-АС розроблений і побудований вітчизняним Заводом Техкомплект на власних потужностях. Фургон каркасного типу розділений на спальне (на 4 місця) і побутове відділення. В комплекті - йде електрогенератор.

Як розповіли кореспондентам SpecMachinery.com.ua в компанії Техкомплект, на заводі спецтехніки відзначають стійку тенденцію переходу попиту на іномарки в якості базових вантажних і легкових шасі.

«Використання західноєвропейських автомобілів виробництва Італії, Німеччини, Франції цілком зрозуміло, тому що власникам бригадних автомобілів, аварійних майстерень, автокранів, паливозаправників, автобетонозмішувачів важливо, щоб навісне обладнання було встановлене на надійному, добротному і безвідмовному шасі» - зазначають в компанії.

Партія житлових модулів вже вирушила покупцеві - в ремонтні підприємства Харківської області для роботи далеко від населених пунктів.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: