Четвер, 07 березня 2019 10:06

Українські виробники опанували новий вид європейської продукції

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, ще один український виробник отримав сертифікат відповідності своєї продукції міжнародним стандартам.

Йдеться про виробництво рефрижераторних фургонів. Як розповів Сергій Волоський, комерційний директор компанії InterCargoTruck, виробника спецобладнання, ізотермічний фургон, переданий днями замовнику, сертифікований європейськими лабораторіями відповідно до Міжнародної угоди про перевезення швидкопсувної продукції вперше в Україні.

Компанія займається виробництвом спецтехніки на базі автомобілів вже більше 10 років; на ринку присутній також ряд підприємств, які виробляють аналогічну продукцію. Однак, за словами Сергія Волоського, такий сертифікат отриманий в Україні вперше.

Сертифікат дає можливість власникам автомобіля з такою ізотермічною «надбудовою» безперешкодно використовувати його в міжнародних перевезеннях: транспортні засоби відповідають усім європейським стандартам.

Для цього компанії довелося відвезти ізотермічний фургон в сертифікаційну лабораторію в Польщі, в якій провели ретельні дослідження. І тепер такі фургони можна сертифікувати вже без поїздок до Польщі.

Тепер черкаське підприємство здатне конкурувати з іноземними виробниками, а в Україні - з'явився ще один вид повністю європейської продукції.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: