Вівторок, 15 жовтня 2024 13:44

В Україні виготовили партію цікавих продовольчих фургонів

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, завершено виробництво партії автомобілів з ізотермічним фургоном на базі Renault.

Компанія «Спец-Ком-Сервіс», яка працює під брендом Polycar завершила роботу над черговим проектом.

Для клієнта, який працює у сфері FMCG і здійснює доставку продуктів зі складів точок продажу, було виготовлено і передано партію автомобілів з надбудовою у вигляді ізотермічного фургона, змонтованого на шасі автомобілів Renault Master.

У бізнесі, коли йдеться про необхідність доставки продуктів або вантажів, які дуже чутливі до температури і вимагають дотримання умов зберігання, як на етапі зберігання, так і на етапі перевезення, найважливішим фактором виступає можливість фургона зберігати холод.

Для подібних завдань оптимальним рішенням є вантажний автомобіль з надбудовою у вигляді ізотермічного фургона. При цьому сам фургон – лише частина системи, оскільки без наявності холодильної установки домогтися підтримки потрібної температури неможливо.

В якості «бази» клієнту було запропоновано автомобіль Renault Master в модифікації L4H1.

Своєю чергою сама надбудова має внутрішній об’єм у 19 м3, якого цілком достатньо для вирішення поставлених завдань із доставки продуктів харчування до точок продажу, тоді як з метою оптимізації часу, що зазвичай витрачається на завантаження та вивантаження, фургон обладнано гідробортом.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, якщо говорити про характеристики ХОУ, то в даному конкретному випадку клієнту встановили обладнання від відомого виробника цієї техніки, а саме THERMO KING С350 MAX 30, що забезпечує підтримання температури у фургоні від 0 до +5 С0.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: