Середа, 16 жовтня 2024 11:18

Renault Trucks оголосила про запуск нових важких вантажівок модельного року 2025

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, моделі Renault Trucks T, T High, C і K розроблені з акцентом на оптимізацію енергетичної ефективності, безпеки та комфорту водіння.

Нові вантажівки дозволяють знизити витрати пального до 3% у порівнянні з попереднім поколінням, що сприяє підвищенню продуктивності перевізників та зменшенню їхнього екологічного сліду.

Після впровадження технології Turbo Compound два роки тому, яка забезпечила економію пального до 10%, Renault Trucks продовжує вдосконалювати свої автомобілі. Нові моделі 2025 року пропонують додаткову економію пального до 3%.

Це досягнуто завдяки оптимізації різних компонентів силової установки, таких як двигун, коробка передач і осі, а також використанню шин класу A+.

До того ж моделі Renault Trucks T, T High і E-Tech T тепер оснащені камерами замість бокових дзеркал, що не лише покращує аеродинаміку, але й допомагає скоротити витрати пального.

Камери, розташовані на складаних крилах, підключені до двох екранів у кабіні, які відображають оточення автомобіля і мають інфрачервоний режим для нічного бачення. Ця система також доступна як опція для моделей Renault Trucks C, K і E-Tech C.

Для далеких перевезень Renault Trucks пропонує версію, оптимізовану для зниження витрат пального — Renault Trucks T Smart Racer.

Вона поєднує в собі двигун DE13 Turbo Compound та всі наявні опції для економії пального, що дозволяє знизити витрати на 14%, а викиди CO2 — на 15% порівняно зі стандартною моделлю.

Нові моделі також отримали вдосконалене рульове управління, яке покращує стабільність на високих швидкостях і забезпечує більшу чутливість на низьких швидкостях, полегшуючи маневрування у містах і передмістях.

Система комбінує гідравлічний підсилювач керма з електродвигуном, використовуючи сенсори для коригування поведінки вантажівки в реальному часі залежно від рухів водія.

Також доступна система утримання в смузі з корекцією керування, яка допомагає повернути транспортний засіб на його смугу у випадку ненавмисного відхилення.

Це додатково захищає від сліпих зон, підвищуючи безпеку найуразливіших учасників дорожнього руху.

Фари дальнього світла тепер автоматично вмикаються залежно від погодних умов, темряви та наявності інших учасників дорожнього руху, що доповнює автоматичне ближнє світло, доступне ще у попередньому поколінні вантажівок.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, для кращої видимості також можна встановити додаткові робочі лампи на шасі або ззаду кабіни.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: