Середа, 28 серпня 2024 21:27

DAF розпрощався з механічною коробкою передач

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, останній випущений вантажний автомобіль DAF CF 480 з механічною коробкою автовиробник продав до Польщі.

Модель CF та механічна коробка передач віднині вважаються історією бренду DAF.

Завод припинив випуск DAF CF 480 з механічною коробкою відповідно до нових норм Європейського Союзу.

Адже з 7 липня нинішнього року на всі вантажівки, щойно зареєстровані в Європейському Союзі, поширюється новий список обов’язкового обладнання, з яким складно застосовувати мануальну коробку.

Відповідно до нових вимог, модель CF, як і попереднє покоління XF, знято з продажу. Остання випущена вантажівка реалізована через щецинського дилера.

За даними DBK Group, це дійсно останній екземпляр DAF CF. Він має 480-сильний двигун, шасі зі збільшеним дорожнім просвітом, низькою спальною кабіною і згадану на початку механічну коробку передач.

Це 16-швидкісна коробка передач ZF, що забезпечує класичні враження від водіння, а також дасть впевненому водієві чудову чутливість під час руху по багнистій місцевості.

Сам дилер наголошує, що наявність «мануалу» тут не випадкова. Автомобіль було налаштовано повністю відповідно до вимог замовника, включаючи не лише систему приводу, але й характерну фарбу та робоче освітлення.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, надалі тим, кому потрібен легка вантажівка DAF, можуть вибрати техніку серії XD. Цей автомобіль буде доступний лише з автоматизованою коробкою передач, як і всі інші важкі DAF з нової серії.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: