Четвер, 29 серпня 2024 12:12

У Харкові працюватиме цікава американська «швидка» на базі Ford

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, від служби порятунку американського міста-побратима Альбукерке до Харкова надійшов автомобіль медичної допомоги на базі Ford E 450 у незвичному виконанні.

Тримісячна дорога з Нью-Мексико, де розташоване місто Альбукерке, днями завершилася в Харкові. Логістика виявилася складною.

Спочатку планувалося доправити карету через Балтімор, але через обвал мосту в порт машину відвезли через Техас. Звідти у травні вона розпочала довгий шлях через океан до Європи.

У Харків машину доставили суходолом вже у середині серпня. Нагадаємо, Альбукерке та Харків є містами-побратимами з червня 2023 року.

У повідомленні Харківської мерії не вказано модель, але з фотознімків видно, що це автомобіль швидкої допомоги на базі Ford E 450 з кузовною надбудовою Horton. Карета має гарний зовнішній вигляд.

За словами Сари Маннал, представника мерії американського міста, автомобіль 2011 року випуску перебуває в добротному робочому стані, перед відправкою пройшов повне технічне обслуговування.

За час роботи в службі порятунку Альбукерке карета швидкої допомоги перевезла тисячі пацієнтів, а тепер стільки ж, а то й більше допоможе перевезти у прифронтовому українському місті.

Відправляючи автомобіль у далеку дорогу, керівники міста та члени громади написали послання надії та миру та побажання якнайкращої роботи бригад рятувальної служби в екстрених виїздах.

В Україні автомобілі Ford з такою конфігурацією кузовного модуля Horton у пожежно-рятувальному та медичному виконанні доволі рідкісні. Вони вперше почали з'являтися з початком повномасштабної війни у пакетах гуманітарної допомоги.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, попри роки експлуатації, це вкрай добротні машини, якими наші рятувальники задоволені.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: