Субота, 20 липня 2024 09:58

DAF Trucks підвищує ефективність вантажівок з кузовними надбудовами

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія DAF Trucks розширює програму Plug and Play, спрямовану на оптимізацію процесу замовлення та встановлення кузовних надбудов.

Вона була впроваджена ще минулого року та враховує специфіку тих чи інших моделей від 25 провідних сторонніх європейських виробників.

Суть програми полягає в тому, що шасі DAF Trucks сходять із конвеєра вже максимально підготовленими для монтажу конкретної надбудови – з необхідними отворами в рамі та відповідними роз’ємами.

Це дозволяє швидше виконати так зване «весілля» шасі та надбудови й скоріше передати готовий автомобіль клієнту.

Тепер Plug and Play буде сумісна і ще з низкою інших виробників кузовних надбудов за п’ятьма основними типами: гакові навантажувачі (мультиліфт), портальні навантажувачі, автокрани, самоскиди та бетонозмішувачі.

Крім стандартних 60-мм отворів у рамі, компанія також може виконати отвори і меншого діаметру – 50 мм.

Велику увагу приділено зниженню ваги. Шасі DAF Trucks New Generation отримали задній протипідкатний брус з алюмінію, який на 28 кг легший і при цьому ще й міцніший за сталевий.

Більше того, використання більш жорстких рами та підрамника дозволяє відмовитися від додаткового посилення шасі, що дає економію до 135 кг. В результаті вантажопідйомність автомобіля можна підвищити на 160 кг.

Управління надбудовами можливе аналоговим способом або через CAN-шину кузовобудівника, яка дозволяє виводити на великий дисплей у кабіні всю необхідну інформацію – доступні 51 значок та 31 текстовий блок (зеленого, жовтого та червоного кольорів).

Крім того, можна використовувати програмовані перемикачі MUX, встановлюючи їх у найбільш зручному місці.

Для повноцінного функціонування тих чи інших кузовних надбудов часто потрібні коробки відбору потужності. Компанія DAF Trucks пропонує їх 68 варіантів. Вони можуть бути незалежними від зчеплення – з приводом безпосередньо від двигуна, або взаємопов’язаними зі зчепленням – для роботи від КП.

Коробки відбору потужності можуть бути як із кріпленням насоса, так і з фланцевим приводом. На одному автомобілі одночасно можуть бути встановлені до трьох незалежних коробок відбору потужності.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, всі ці новації підвищують ефективність роботи вантажівок DAF Trucks із різними кузовними надбудовами, збільшуючи вантажопідйомність та знижуючи сукупну вартість володіння (ТСО).

 

 




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: