Понеділок, 22 липня 2024 11:10

Італійська компанія замовила у Volvo 1500 вантажівок FH Aero

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Lannutti Group, яка керує парком із більш ніж 2500 машин, підписала замовлення на 1500 вантажівок Volvo FH Aero.

1500 нових вантажівок Volvo будуть поставлені Lannutti Group протягом 2024 та 2025 років. Більшість вантажівок, замовлених Lannutti, працюватимуть на гідроочищеній рослинній олії (HVO) — паливі, яке можна виробляти з відходів, що дозволяє скоротити викиди CO2 до 90%.

«Принцип оновлення автопарку для нас у Lannutti Group полягає в тому, щоб надавати пріоритет автомобілям з низьким рівнем викидів, пропонуючи при цьому високий рівень комфорту та безпеки для наших водіїв, захищаючи їх та всіх інших учасників дорожнього руху.

На додаток до технології економії палива I-Save, яка вже на 100% впроваджена в автопарку, ми тепер прагнемо скористатися перевагами, які надає система Camera Monitor та покращений аеродинамічний дизайн.

Це партнерство з Volvo дозволить нам продовжити наш шлях до нульових викидів», - стверджує Вальтер Ланнутті, генеральний директор Lannutti Group

Паливна ефективність та безпека були однаково важливими при розробці нового Volvo FH Aero. Нова розширена аеродинамічна конструкція кабіни на 5% економічніша, ніж її попередник.

Крім того, нова система Camera Monitor System від Volvo Trucks не тільки сприяє економії палива завдяки своїй аеродинамічній конструкції, але й підвищує безпеку дорожнього руху за рахунок покращеного прямого огляду для водія, а також покращує видимість у темний час доби та дощову погоду.

Економія палива з новим Volvo FH Aero йде на додаток до ефективності останніх років, досягнутої в силовій установці вантажівки Volvo FH, включаючи технологію силової установки I-Save від Volvo.

Економія палива, досягнута в лінійці вантажівок Volvo FH та новому FH Aero, призводить до значного скорочення викидів CO2 та експлуатаційних витрат.

Volvo FH Aero також оснащений рядом нових функцій інтер'єру, які покращують робоче середовище для водіїв, а також сервісами, що підключаються, що надають операторам автопарку повний огляд вантажівки та причепа.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, новий Volvo FH Aero представлений у чотирьох варіантах – FH Aero, FH Aero Electric, FH Aero з бензиновим двигуном та FH16 Aero.

 




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: