Неділя, 10 грудня 2023 12:24

Scania запускає біогазові двигуни, що забезпечують до 5% економії пального

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія Scania запускає нові силові агрегати на базі 13-літрових біогазових двигунів, які забезпечують 5% економії палива та запас ходу, необхідний для далеких перевезень.

Scania вперше натякнула про свої нові біогазові двигуни на торішній виставці IAA, але коли з'явилися найсучасніші двигуни, вони зазнали змін: тепер вони поєднуються з двома третинами успішної трансмісії на базі Super.

Як відзначають у компанії, злагоджене та гармонійне тріо – нові біогазові двигуни (на Bio-LNG або Bio-CNG) плюс коробки передач G25 та мости від дизельної моделі, працюють настільки добре разом, що відзначено та підтверджено економію палива на 5% при далеких перевезеннях .

«Коли ми об'єднали ці компоненти, незабаром стало очевидним, що у нас є успіх. Подібно до того, як двигун Super виграє від збільшеного розкиду коробки передач G25, так і біогазові двигуни.

У поєднанні з коробкою передач Scania Opticruise і новими мостами біогазові двигуни багато часу можуть працювати дуже близько до оптимальної точки. У сукупності це призводить до економії палива на 5% цієї трансмісії», - стверджує Ола Хенрікссон, старший менеджер з продукції по відновлюваним видам палива в Scania Trucks

Рішення на основі біометану легко доступні через мережі, що швидко ростуть, заправних станцій, а викиди CO2 можуть бути скорочені до 90% при розрахунку «від свердловини до колеса».

«Біометанове паливо безперечно є рішенням для тих клієнтів, які хочуть негайно почати шлях до декарбонізації.

Наші біогазові двигуни охоплюють широкий спектр галузей та застосувань. 40-тонний тягач із причепом може проїхати до 1800 км, якщо використати найбільші резервуари для біо-СПГ, які ми пропонуємо.

Додайте до цього рівняння 460 л. та 2300 Нм, які пропонує наш двигун OC13, і ви отримаєте ідеальний інструмент для далеких перевезень Європою», - зазначає Ола Хенрікссон.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, він додав, що збільшуючи потужність своїх двигунів та готуючи їх до майбутніх юридичних вимог, Scania демонструє свій намір завоювати ще більшу частку ринку у прагненні до декарбонізації.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: