Вівторок, 11 липня 2023 21:59

Мережа ОККО отримала 37 тягачів Scania

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, на початку 2023 року компанія ОККО уклала угоду на придбання 37 тягачів Scania G450.

У червні 2023 відбулась передача усієї партії техніки. Фінансування надала компанія «Сканія Кредіт Україна».

Поставка всієї партії автомобілів відбулася у червні 2023 на території дилерського центру «Сканія Львів». Мережа «ОККО» налічує понад 400 АЗК по Україні.

Автомобілі Scania будуть задіяні у доставці нафтопродуктів. Щомісячний пробіг очікується на рівні 8 000 км.

Тягачі Scania G450 під паливовози оснащені 13-літровими двигунами з крутним моментом 2350 Нм, системою автоматичного перемикання передач Scania Оптикруз. Спальні кабіни укомплектовані усім необхідним для ефективної роботи та відпочинку.

На борту кожного автомобіля встановлена система моніторингу за автопарком, яка відстежує основні показники вантажівки та стиль керування водія. Це підвищує продуктивність перевезень та оптимізує експлуатаційні витрати автопарку.

Фінансування на нову партію автомобілів забезпечила «Сканія Кредіт Україна». Вся техніка застрахована та готова до експлуатації.

Всі вантажівки будуть обслуговуватися за сервісними контрактами, підписаними на 5 років. Умови контрактів розроблялися індивідуально для цього підприємства з урахуванням пробігів та інших параметрів на основі даних попередніх партій автомобілів.

Це дозволить клієнту повністю зосередитися на перевезеннях, а питання обслуговування та ремонту будуть оперативно вирішуватися технічними спеціалістами Scania.

Завдяки онлайн технологіям сервісні станції Scania мають можливість віддаленого доступу до даних транспортного засобу та проведення дистанційної діагностики, що скорочує час простою та дозволяє швидко повернути техніку в роботу.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, сервісні контракти це дуже зручно для компаній, в управління яких перебувають великі парки.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: