Понеділок, 17 квітня 2023 11:53

Як вантажівки Tatra використовуються на бездоріжжі в Австралії

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, сьогодні вантажівки марки Tatra можна зустріти у найвіддаленіших куточках нашої планети. І тому приклад - Австралія.

Не всі знають, що тут вже багато років працює дилер цього відомого чеського виробника - компанія Offroad Trucks Australia. Машини поставляються для важкої роботи, головним чином, як шасі під потужне бурильне обладнання.

В основному, цю роль виконують моделі Tatra Force, які прийшли на зміну машинам TERRNo1.

А ось нещодавно для цієї мети вперше було поставлено автомобіль Tatra сімейства Phoenix. Замовником виступила місцева компанія Frontline Drilling.

Зауважимо, що в її автопарку є й інші вантажівки Tatra, які використовуються для перевезення штанг, води, палива, спецінструменту та запчастин.

Конструктивною особливістю всіх вантажних автомобілів Tatra є незалежна підвіска всіх коліс. І про це красномовно говорять незвично вивішені колеса чотиривісного шасі, яке підняли на аутригерах під час роботи бурильного обладнання.

Зауважимо, що в Австралії вантажівки Tatra працюють далеко від цивілізації - там, де немає доріг, які їм доводиться прокладати власними силами.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, нагадаємо, що моделі сімейства Tatra Phoenix оснащуються силовими установками та кабінами від відомих вантажівок DAF Trucks.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: