П'ятниця, 08 липня 2022 13:57

Українські десантники повідомили про знищення 12 ворожих танків

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Збройні Сили України знищують велику кількість бронетехніки окупаційних військ РФ.

80-та окрема десантно-штурмова бригада ДШВ ЗСУ повідомила про ураження ворожих танків. Українські десантники спільно з іншими Силами оборони за минулу добу боїв знищили 12 російських танків.

Це відбулося під час відбиття масованого наступу окупантів на сході України.

«В результаті стрілецького бою, відбиваючи масований наступ противника на східному напрямку військові 80 бригади разом з доданими підрозділами знищили – УВАГА – 12 російських танків! А враховуючи те, що ще й 6 липня хлопці з левом на шевроні спалили танк загарбників виходить, що за два дні боїв, вони знищили більше ніж танкову роту».

За даними десантників, перші два російські танки були знищені на початку їхнього наступу, коли вони потрапили в засідку. Наступна група танків була спалена за допомогою ручних гранатометів (РПГ),  комплексів NLAW та Javelin. Ще два танки підбила українська артилерія.

Після цього, десантники у взаємодії з артилерією, продовжували наносити ворогу вогневе ураження, щоб не допустити захоплення росіянами плацдарму та закріпитися.

Впродовж дня десантники разом з іншили підрозділами Збройних Сил України ліквідували 12 танків, 5 БТРів та одну вантажівку окупантів.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, військові зазначають, що отримавши такі втрати ворог припинив наступ і відступив.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: