Неділя, 10 липня 2022 11:33

ЗСУ отримають від Канади батальйонний комплект новітніх БТР

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, постачання новітніх канадських бронемашин для Збройних Сил України відбудеться до кінця цього літа.

Міністр оборони Канади Аніта Ананд в четвер 7 липня оголосила про передачу для України 39 новітніх колісних бронемашин ACSV Super Bison.

Така заява була зроблена під час візиту самої Ананд на завод General Dynamics Land Systems Canada в Лондоні (Оттаріо, Канада), що є виробником ACSV Super Bison.

Аніта Ананд наголосила, що всі 39 бронемашин ACSV Super Bison будуть поставлені до кінця цього літа, поставка перших бронетранспортерів стартує уже в липні. Показово, що ЗСУ отримають новітні канадські Super Bison раніше, аніж сама армія Канади.

Відтак, за поточними скоригованими планами,General Dynamics Land Systems Canada спочатку поставить Україні 39 одиниць ACSV Super Bison, а уже потім – передбачені контрактом 360 таких машин для армії Канади, вартість яких 3 мільярди доларів.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, із вказаної вище цифри можемо зробити висновок, що 39 бронетранспортерів ACSV Super Bison для України коштуватимуть порядка 400 мільйонів доларів.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: