П'ятниця, 13 серпня 2021 09:39

Україна експортувала до Саудівської Аравії велику партію бронемашин

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, НВО «Практика» успішно виконала замовлення з постачання великої партії адаптованих для місцевого клімату бронемашин «Козак-5»

У 2021 році українська приватна компанія виконала два експортні контракти на постачання військової продукції власного виробництва

ББМ «Козак-5» адаптовані під місцевий клімат і поставлені Саудівській Аравії в рамках контракту у 2021 році

Королівство є одним із найбільших за обсягами світовим покупцем озброєння та військової техніки й дуже привабливим потенційним партнером для підприємств-виробників української зброї. Особливо в умовах, коли їхні виробничі можливості значно перевершують ті обсяги, які може закуповувати власна держава.

Ця поставка за кількістю може бути найбільшим продажем нової бронетехніки українського виробництва з часів завершення тайського контракту з постачання танків БМ «Оплот-Т», який було завершено у 2018 році та наочно показує, що українські зразки цікаві закордонним замовникам.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, у 2021 році морпіхи отримали 12 нових бронемашин «Козак-2» від НВО «Практика». Наразі ці машини беруть участь у репетиціях до військового параду на честь 30-річчя Незалежності України.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: