Вівторок, 20 жовтня 2020 14:26

Міноборони знайшло кошти на закупівлю комплекса «Нептун»

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, про це напередодні повідомив міністр оборони Андрій Таран.

Цього року кошти на закупівлю берегового ракетного комплексу «Нептун» не були передбачені. Проте Міноборони таки ухвалило рішення про його закупівлю, шляхом перерозподілу коштів ще поточного, 2020-го року.

Про це повідомляє офіційний сайт відомства з посиланням на міністра оброни Андрія Тарана, який заявив, що буде здійснено перерозподіл коштів у межах державного оборонного замовлення. Від закупівлі якого озброєння відмовляться на користь «Нептуна» не повідомляється.

«Мали відбутись всі передбачені процедури. Тепер комплекс може замовлятись і закуповуватись як серійний зразок. Найближчим часом сформуємо офіційне замовлення, завдання щодо кількості та термінів їх постачання. Необхідні кошти для закупівлі у наявності», - розповів міністр.

Також у Міністерстві оборони вишукано кошти, які будуть спрямовані на подальшу реалізацію ракетно-реактивної програми. Наступним етапом, за словами Андрія Тарана, має стати робота над створенням корабельного варіанта комплексу «Нептун» (раніше планувалось, що наступним етапом буде авіаційний варіант для Су-24).




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: