П'ятниця, 25 жовтня 2019 10:26

ЗСУ вестимуть облік пального за допомогою американської системи LIS

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, згодом ця система дозволить отримати інформацію про реальну наявність озброєння та військової техніки в ЗСУ.

У Збройних Силах України за підтримки Уряду США впровадять сучасну логістичну інформаційну систему електронного обліку пально-мастильних матеріалів. Система дозволить здійснювати облік ПММ на якісно новому рівні, а в майбутньому – відмовитись від паперового обліку, повідомляє АрміяInform.

«Система LIS уможливить ведення обліку в електронному вигляді та виконання будь-яких операцій з руху пального в режимі online та, відповідно, бачити цей процес і наявний залишок наживо. Підтримка мобільної та стаціонарної платформи забезпечить безперервний контроль за переміщенням матеріальних засобів і їхній моніторинг у «віддаленому» доступі», – розповів начальник Центрального управління забезпечення ПММ Тилу ЗСУ полковник Руслан Кубаль.

За його словами, використання єдиної бази дозволить отримати інформацію про реальну наявність озброєння та військової техніки в Збройних Силах за марками, техстаном, географією розташування й підпорядкованістю, що дозволить точніше визначити потребу за всією номенклатурою ПММ – як кожної військової частини й підрозділу, так і у ЗСУ в цілому.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: