Вівторок, 19 лютого 2019 17:51

Українським бойовим модулем серійно обладнають найсучасніший бронетранспортер Al-Wahash

ДК «Укроборонпром» та компанія з ОАЕ Calidus LLC успішно провели роботи по інтеграції українського бойового модуля БМ-3М «Штурм» і найсучаснішого бронетранспортера Al-Wahash. Результат спільних зусиль представили на міжнародній виставці IDEX-2019 в Абу-Дабі (Об’єднані Арабські Емірати).

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, ця розробка припала до душі військовим. І вчора, 18 лютого 2019 р., компанія Calidus LLC та Державна компанія «Укрспецекспорт» (входить до складу ДК «Укроборонпром»), підписали Меморандум про співробітництво.

Йдеться про спільне виробництво БТР «Al-Wahash» з БМ «Штурм» та його просування на ринку ОАЕ та інших країн. Окрім того, сторони планують розширення співпраці у втіленні програм модернізації бронетанкової та автомобільної техніки, озброєння, а також виготовлення нових зразків озброєння та військової техніки.

Нагадаємо, завдяки сучасному цифровому комплексу з лазерним далекоміром, а також стабілізатору гармати, БМ-3М «Штурм» забезпечує високу точність вогню автоматичної 30-мм гармати, кулемета та автоматичного гранатомета, а також  комплекса керованого озброєння «Бар’єр».

Завдяки встановленому бойовому модулю, Al-Wahash отримує потужний арсенал озброєння для знищення противника на дистанції до 5 км, за будь-яких погодних умов та часу доби.

Під час випробувань БМ-3М «Штурм» був встановлений на БТР-3 (який серійно виробляє ДП «Київський бронетанковий завод») та успішно пройшов всі найжорсткіші випробування бойовими діями на Сході України.

Як розповіли в пресс-службі «Укроборонпрому», інтеграція українського бойового модулю в один з найсучасніших бронетранспортерів – Al-Wahash – є черговим доказом високої бойової ефективності української зброї.

Медиа




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: