Четвер, 08 серпня 2024 09:48

Наші військові отримали 24 вітчизняних автомобілів-багі

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, у межах ініціативи «Сталевий фронт», група «Метінвест» передала армійцям заключну партію автомобілів-багі.

Передані автомобілі-багі у кількості 24 одиниць, стали останньою партією транспорту цього типу, які передавались військовим.

Загалом, з 2023 року було передано 149 автівок, які наразі використовуються українськими захисниками на передовій.

Треба зазначити, що виробництво транспорту розпочалося у 2023 році, після відповідного запиту з боку Оперативного командування «Південь».

Не дивлячись на мінімальний рівень захисту, автівки чудово підходять для проведення диверсійних вилазок, а також для використання розвідкою.

Машини здатні рухатися по бездоріжжю на високій швидкості, що є великою перевагою при оперативному розгортанні.

Як зазначає «Метінвест», для першої партії з десяти багі, знадобилося 3,8 тонни прокату.

Також у межах ініціативи «Сталевий фронт», група «Метінвест» побудувала понад 200 кілометрів фортифікацій на донецькому та запорізькому напрямках.

Задля правильної технології будівництва, фахівці компанії здійснюють будівництво спільно з військовими та військово-цивільними адміністраціями на донецькому і запорізькому напрямку.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, також компанія надає спецтехніку для зведення ліній оборони, щоб перешкодити просуванню ворога.

 

 




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: