Четвер, 06 червня 2024 10:05

В Україні збудують завод із виробництва канадських бронемашин

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, виробник бронеавтомобілів Roshel планує інвестувати десятки мільйонів доларів у будівництво заводу в Україні.

Компанія розраховує інвестувати десятки мільйонів доларів та створити сотні нових робочих місць. Завод буде орієнтовано як на український, так і на європейський ринок.

«Україна має потужну інфраструктуру, яка залишилась з розпаду СРСР, і не вся вона використовується ефективно. У вас є дешева електрика, робоча сила, виробничі ланцюги, які зараз вибудовуються, багато людей з вищою освітою.

Набираючи українців на роботу, ми бачимо велику різницю, порівняно з вихідцями з інших регіонів, де немає культури виробництва», – розповів виданню «Економічна правда» генеральний директор компанії Роман Шимонов.

200 співробітників компанії є вимушеними переселенцями з України. За словами Шимонова, багато з них хочуть повернутись додому.

Компанія Roshel розраховує влаштувати частину з них на новому українському підприємстві.

Головним продуктом компанії є бронеавтомобіль Senator, яких поставлено в Сили оборони вже 1140 штук. Україна отримує ці машини від партнерів, а також купує за власні кошти.

Сам броньований автомобіль Senator створений на базі важкої вантажівки від компанії Ford.

Фахівці компанії проводять серйозну модернізацію цивільної бази для можливості використання броньованого автомобіля у прифронтовій та фронтовій зоні.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, крім того, на базі цього бронеавтомобіля була розроблена командно-штабна машина для Збройних Сил України.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: