Середа, 31 травня 2023 12:49

Британці розгорнуть виробництво озброєння в Україні

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, британська оборонна компанія BAE Systems відкриє в Україні офіс та розгорне потужності з виробництва та ремонту озброєння.

Домовленості про це було досягнуто під час зустрічі президента України Володимира Зеленського із представниками британської оборонної компанії BAE Systems: виконавчим директором Чарльзом Вудберном, керуючим директором Гебі Костіган і директором із питань співробітництва з Україною Крістіаном Сіаром.

«Обговорили локалізацію виробництва в Україні. Домовилися розпочати роботу з відкриття офісу BAE Systems в Україні, а згодом – і потужностей із ремонту та виробництва продукції компанії.

Ми готові стати великим регіональним хабом для ремонту та виробництва різних видів продукції компанії BAE Systems і зацікавлені в більш глобальних відносинах, аніж у тих, що є зараз», — повідомив Зеленський у своєму дописі.

BAE Systems – це британський промисловий гігант і транснаціональне підприємство, яке спеціалізується на виробництві продукції в оборонній сфері.

Компанія та її іноземні підрозділи залучені до виробництва винищувачів Typhoon, танків Challenger 2, бронетранспортерів M113, БМП Bradley та CV90, артилерійських установок Archer, M109 та M777. Також компанія є потужним виробником боєприпасів.

Українська армія уже використовує більшість розроблених та виготовлених цією компанією зразків озброєння.

Потенційне розгортання сервісних центрів на території України має значно скоротити цикл проведення заходів з ремонту та відновлення артилерійських установок та бронетехніки.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, також BAE Systems може допомогти Україні з передачею технологій та виробництвом артилерійських боєприпасів та ракетного озброєння.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: