Четвер, 08 липня 2021 15:19

Представили кросоверну версію Volkswagen Caddy

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, в Європі розпочалися продажі Volkswagen Caddy в новій цікавій версії

Нещодавно була представлена ​​«кроссоверна» версія Caddy PanAmericana. Такий «каблук» можна замовити не тільки в пасажирському, але і в короткому вантажному варіанті.

Відрізняється PanAmericana від стандартних версій передусім яскравим «позашляховим» декором. Це чорні нефарбовані бампери, сріблясті молдинги по колу, стікери із назвою моделі, а також 17-дюймові колеса особливого дизайну.

З-поміж відмінностей в салоні - яскрава оббивка сидінь, алюмінієві накладки на педалі та багатофункціональний шкіряне кермо.

PanAmericana на європейському ринку пропонується з бензиновим мотором TSI потужністю 114 к.с., а також з двома дизельними агрегатами, які видають 102 або 122 к.с.

Коробки передач - шестиступінчаста «механіка» або семиступінчаста коробка DSG. З останньою доступний і повний привід 4Motion.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, за бензиновий варіант з «механікою» в Європі попросять трохи менше 32 тисяч євро, а повнопривідний варіант з найпотужнішим дизелем обійдеться вже майже в 39 тисяч євро.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: