Понеділок, 05 липня 2021 13:39

Представили перший діючий прототип шасі для 16-тонного комерційного авто

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія Volta Trucks представляє перший у світі діючий прототип шасі для майбутнього Zero Truck

Британський стартап електромобілів Volta Trucks представив свій перший діючий прототип шасі, на якому буде створена 16-тонна електрична вантажівка.

Нещодавно анонсований прототип шасі Volta Zero Truck був спроектований і виготовлений з урахуванням рам і компонентів трансмісії, які споживачі в кінцевому підсумку побачать в готовому автомобілі.

Volta Trucks - це стартап-виробник електромобілів і сервісна компанія. З моменту заснування в 2019 році в Лондоні Volta відкрила додаткові офіси в Швеції і Франції.

Будучи молодою компанією з виробництва електромобілів, Volta зосередила свою увагу на своєму першому комерційному електромобілі Volta Zero. Ця 16-тонна електрична вантажівка мле скласти основу парку транспортних засобів доставки «останньої милі» для центрів міст.

Volta як і раніше має намір почати серійне виробництво оригінальної 16-тонної моделі Volt Zero в наступному році. Раніше були продемонстровані кадри першої демонстраційної вантажівки, яка дебютувала з запуском Volta Zero Truck в 2020 році.

Однак цей новий прототип шасі відповідає специфікаціям рами і компонентів трансмісії, які повинні бути присутніми в серійній версії електричної вантажівки. Це дозволить наступному варіанту рухатися з нормальною дорожньою швидкістю.

Цей прототип шасі буде також мати акумулятор від Proterra і інтегрований eAxle від Meritor, а також електродвигун і блок трансмісії. Volta Zero стане першим в Європі комерційним автомобілем, що використовують eAxle.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, повномасштабне виробництво Volta Zero Trucks заплановано на кінець 2022 року.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: