Середа, 23 червня 2021 10:37

В Німеччині представили електричний дрон, вантажопідйомністю до 200 кг

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, під час Національної конференції авіації в Берліні компанії Volocopter і DB Schenker представили вантажний безпілотний літальний апарат (БПЛА), який може перевозити вантаж до 200 кг.

VoloDrone не можна назвати абсолютною новинкою, оскільки його конструкція була розроблена в 2010 році. Роком пізніше був побудований прототип.

Перший політ стартував в 2019 році, пізніше він пройшов випробування в різних аеропортах на півдні Німеччини. Однак тільки під час Національної конференції авіації в Берліні дрон був вперше офіційно представлений федеральним властям Німеччини.

Компанії Volocopter і DB Schenker спільно розробляли рішення для швидкого та екологічно чистого перевезення вантажів. В результаті у них вийшов БПЛА висотою 2,15 м і діаметром 9,15 м і повною злітною масою 600 кг, здатний перевозити по повітрю вантаж 200 кг на відстань близько 40 км.

Дрон повністю електричний і здатний здійснювати автономні польоти за межами прямої видимості. Зліт і посадка пристрою здійснюються вертикально.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, в майбутньому VoloDrone можна буде використовувати для транспортування вантажів у важкодоступні місця, наприклад, в гірські райони або райони, постраждалі від стихійних лих. Також передбачається використовувати БПЛА для внутрішньої доставки вантажів.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: