Неділя, 27 червня 2021 21:15

На що здатен Volkswagen Caddy нового покоління

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, машина доступна як в пасажирському варіанті, так і в вантажному Сargo.

Базових версій виконання три: Сaddy, Life і Style. Всі вони відрізняються багатою комплектацією.

Дизайн екстер'єру Volkswagen Caddy істотно змінився - досить подивитися на носову частину з новим бампером і гратами радіатора, однак марка і модель як і раніше 100-відсотково впізнавані.

Фари можуть бути як звичайними галогенними, так і повністю світлодіодними з LED денними ходовими вогнями. Корпуси зовнішніх дзеркал фарбуються в чорний лак. У пасажирському виконанні автомобіль доступний з панорамним скляним дахом.

Не менш важливі перетворення відбулися і в інтер'єрі. Приладова панель отримала розгорнуту до водія центральну консоль. Тут може бути розміщена одна з трьох мультимедійних систем з екраном тачскрін, діагоналлю до 10 дюймів і підтримкою Bluetooth, Android Auto і Apple CarPlay.

Водій оцінить сенсорний пульт управління фарами, розташований зліва від керма, а також аналогічний блок сенсорних кнопок в центрі приладової панелі, які дозволяють отримати доступ до основних систем.

Керування автомобілем стало ще більш комфортним завдяки електричному підсилювачу керма, новому селектору управління роботизованою коробкою передач DSG і електричному гальму.

Пасажирський варіант доступний в п'яти-або семимісному виконанні, з новою конструкцією третього роздільного ряду сидінь. Другий ряд сидінь отримав регульовані за кутом нахилу спинки.

Новий Caddy успішно пройшов краш-тести на пасивну безпеку за методикою EuroNCAP. Вперше в класі автомобіль може бути оснащений бічними надувними шторками для пасажирів, а також центральною подушкою безпеки між водієм і переднім пасажиром.

Встановлення електропідсилювача керма замість гідропідсилювача дозволило укомплектувати машину різними електронними системами безпеки.

Так, вперше на комерційних автомобілях Volkswagen з'явилася система безключового доступу Keyless Acсess. Також на підйомній кришці багажника встановлені доводчики дверних замків. Став доступний адаптивний круїз-контроль з функцією Stop & Go, який дозволяє автоматично розганятися і гальмувати в міських заторах.

Помічник водіння Travel Assist в парі з системою руху в екстремальних умовах Emergency Assist підстрахує водія в разі критичних ситуацій. Так, якщо водій з яких-небудь причин відволікся від керування, то електронний помічник самостійно зупинить автомобіль.

З'явилися і асистент їзди з причепом - Trailer Assist, система моніторингу сліпих зон - Side Assist, а також система, яка допомагає безпечно виїхати з парковки заднім ходом - Rear Traffic Alert.

Якщо вести мову про суто комерційний варіант - Caddy Cargo, то його вантажопідйомність становить 680 кг, а корисний об'єм вантажного відсіку досягає 3,7 м куб. Збільшена колісна база і бічні зсувні двері шириною до 84 см для версії Caddy Cargo Maxi дозволяють завантажувати стандартні європіддони впоперек.

Також з'явилася дистанційна система роздільного управління замками дверей вантажного відсіку, що дозволяє їх відкрити при навантаженні-розвантаженні, але при цьому двері кабіни водія будуть замкнені.

Під капотом у автомобіля встановлений новий турбодизель 2.0 TDI, який відповідає останнім екологічним стандартам Євро 6D. На українському ринку він доступний в двох варіантах потужності - 102 або 122 к. с. і максимальним обертовим моментом 280 або 320 Нм, що досягається в широкому діапазоні обертів: 1500 - 2500 в хвилину.

Перша версія комплектується тільки 6-ступінчастою механічною КП, а ось друга доступна і з 7-ступенчтатим автоматом з двома зчепленнями - DSG. Мотори дуже економічні, оскільки витрачають в комбінованому циклі всього 4,5 - 4,6 л палива на 100 км. Також 122-сильне виконання може бути оснащено як опція системою повного приводу 4Motion.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, автомобіль побудований на новій модульній платформі MQB і оснащується новою задньою підвіскою: ресори були замінені на пружини, а задня балка отримали стабілізатор поперечної стійкості. Все це поліпшило поведінку машини на дорозі.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: