Субота, 22 травня 2021 11:19

Український виробник представив нову модифікацію самоскида

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Завод спецтехніки «Техкомплект» виготовив самоскид зі збільшеною вантажопідйомністю на базі МАЗ-4381

Вітчизняний виробник виготовив новий самоскид зі збільшеним значенням вантажопідйомності - тепер на базі МАЗ можна купити самоскид з вантажопідйомністю не 5, а цілих 6 тонн!

Домогтися поліпшення технічних параметрів і ресурсів самоскида вдалося за рахунок використання в якості базового шасі МАЗ-4381.

На відміну від молодшої моделі МАЗ-4371 «Корнет» з повною масою 10100 кг, МАЗ-4381 має повну масу 12 тонн, тому було логічним кроком запропонувати покупцям самоскид з великим значенням вантажопідйомності кузова з універсальним (тристороннім) розвантаженням.

У цій модифікації «Кошманівця» встановлені надставні борти, а отже, клієнт зможе перевозити до 11 кубометрів сипучих вантажів.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Завод спецтехніки «Техкомплект» створив нову машину для свого партнера - харківської компанії ТОВ «Тек-Транс», яка входить в Міжнародний Автомобільний Холдинг «Соллі-ПЛЮС».




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: