П'ятниця, 21 травня 2021 11:45

Ford представив електричний пікап F-150 Lightning

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія Ford офіційно представила електричний пікап F-150 Lightning, побудований на базі моделі останнього покоління.

Компанія Ford представила серійний пікап F-150 з електричною силовою установкою. Машина отримала приставку в назві Lightning ( «Блискавка»). Саме під таким найменування раніше продавалися найпотужніші версії пікапа F-150.

Машина отримала посилену раму і незалежну задню підвіску. У салоні автомобіля встановлені цифрова приладова панель і великий вертикальний планшет мультимедійної системи в стилі електрокарів Tesla.

При бажанні автомобіль можна укомплектувати безліччю водійських асистентів. Серед них, наприклад, автопілот BlueCruise. Правда, ця система працює тільки при русі по трасі.

Чотиридверний пікап оснащується двома електромоторами і системою повного приводу. Потужність модифікації Standard Range F-150 Lightning становить 430 кінські сили. Запас ходу - 370 кілометрів.

Модифікація Extended Range може проїхати на одному заряді 480 кілометрів. Потужність пікапа - 571 кінська сила. Розгін до сотні займає до такої моделі близько чотирьох секунд. F-150 Lightning Extended Range може буксирувати причіп масою до 4535 кілограмів.

Домашня зарядна станція може поповнити заряд акумуляторів новинки з 15 до 100% за 10 годин. Система швидкої зарядки справляється з цим завданням за 41 хвилину.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, також на пікапі дебютувала спеціальна система, яка дозволяє F-150 Lightning працювати як джерело живлення. Таким чином, від машини можна зарядити все що завгодно: від електричних гаджетів до підживлення цілого будинку.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: