Вівторок, 13 квітня 2021 16:56

Liebherr представив новий автокран

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, новий компактний баштовий автокран Liebherr об'єднав в собі технологічні особливості старших моделей серії MK

Компанія Liebherr представила новий компактний мобільний баштовий кран MK 73-3.1, який став найменшим в сімействі будівельних автокранів Liebherr і доповнив моделі MK 88-4.1 і MK 140.

Тривісний автокран MK 73-3.1 з колісною формулою 6х4 став відповіддю на ринковий попит на невеликі компактні маневрені мобільні будівельні крани і відрізняється швидкістю і гнучкістю в експлуатації.

Мобільні будівельні крани призначені для використання в якості кранів-таксі, і з урахуванням цього 3-вісний MK 73 3.1 також розроблений для роботи однією людиною.

Кранова установка працює від електричного приводу з живленням від електромережі або від вбудованого генератора.

Для MK 73-3.1 компанія Liebherr вибрала перевірену технологію в надзвичайно компактній формі. Цей невеликий мобільний будівельний кран максимальною вантажопідйомністю 6 тонн поєднує в собі всі функції свого старшого брата MK 88-4.1.

При загальній транспортній довжині 13,80 м, шириною 2,75 м і висоті 4 м він дуже компактний і, як наслідок, надзвичайно простий в маневруванні.

За довжини 38,5 м стріла забезпечує вантажопідйомність головки «гуська» 2 000 кг з відповідним додатковим баластом, а в 45-градусному положенні підйомної стріли кран досягає висоти підйому 51 м з максимальною вантажопідйомністю 2800 кг і до 1850 кг на голівці «гуська».

Допоміжні системи, такі як режим точного позиціонування Micromove, забезпечують точне переміщення вантажу. П'ять програм рульового управління з активним рульовим керуванням задньою віссю і бічний опорою дозволяють використовувати кран на особливо тісних будівельних майданчиках.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, два додаткових варіанти баласту збільшують вантажопідйомність до 40%. Дві опори шириною 5,75 м і 7 ​​м, а також можливість напівзігнутої опори дозволяють працювати в самих маленьких просторах. Захист здійснюється за допомогою автоматичної системи контролю стану установки.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: