Неділя, 21 березня 2021 11:45

Мікроавтобус MAN встановили на гусеничні траки

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, MAN TGE 3.180 4x4 з гусеничним приводом спеціально переобладнали для перевезень гірськими австрійськими схилами.

Австрійський Тіроль славиться своїми гірськолижними курортами. Спеціально для їх відвідувачів тепер пропонується новий транспортний засіб - повнопривідний восьмимісний мікроавтобус TGE на гусеничному ходу. Подібні переробки добре відомі в «позашляховому» середовищі.

Ідея «перевзути» TGE 3.180 4x4 для підвищення прохідності виникла в компанії TrackSystems. Сама процедура займає лише годину, що дозволяє оптимізувати роботу транспорту. Для цього не потрібно відвідувати майстерню, водій власноруч може перевзути вантажівку. Рухатися із такими колесами крізь сніг автофургон може зі швидкістю 25-50 км/год.

TrackSystems вдалося удосконалити модель для гірськолижних умов, і тепер автофургон можна використовувати для перевезень пасажирів та вирішення інших логістичних завдань.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, гусеничний MAN TGE важчий аніж свій колісний варіант приблизно на 300 кг, а його габаритна ширина збільшилася до 2,40 м.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: